Bilgisayara Tiktok nasıl indirilir? Sorusu Tiktok kullanıcıları tarafından sık sık sorulan bir sorudur. Genellikle akıllı telefon üzerinden kullanılan Tiktok bilgisayar üzerinden de kullanılmak istenmektedir.

Tiktok uygulaması son yıllarda popülerliğini iyice artırmış, bir sosyal medya platformudur. Bu kadar popüler olmasının nedeni de içinde bulunan yüz binlerce müzik ve efektten kaynaklanmaktadır. Tiktok sosyal medya platformunun müzik ve efekt konusunda çok iyi bir kütüphanesi bulunmaktadır.

Tiktok sosyal medya platformu, genellikle akıllı telefonlar ile kullanılan bir uygulamadır. Akıllı telefonlara indirmek ve kullanmak oldukça basittir. Tiktok kullanıcıları yüklemek istedikleri videoları da akıllı telefonları ile çekip, daha sonra da pratik bir şekilde Tiktok uygulamasına yükleyebilmektedirler. Tiktok uygulaması videoyu düzenleme konusunda da kullanıcıya kolaylı sunmaktadır.

Ancak daha profesyonel bir kullanım isteyen Tiktok kullanıcısı, videolarını kamera ile çekmekte ve düzenlemesini de bilgisayar üzerinden yapmaktadır. Bu yüzden de Tiktok bilgisayara nasıl indirilir? Sorusunun cevabını aramaya başlamaktadır.

Bilgisayara Tiktok İndirme

Tiktok Bilgisayara Nasıl Yüklenir?

Tiktok bilgisayara nasıl yüklenir? Sorusunun cevabı Tiktok uygulamasını hem akıllı telefondan hem de bilgisayar üzerinden kullanmak isteyenlerin en çok merak ettiği cevaptır.

Tiktok sosyal medya platformunu bilgisayarınıza indirebilmek için öncelikle bilgisayarınızın bazı özelliklere sahip olması gerekmektedir. Bu özellikler;

  • İşletim sisteminin Windows 7 ya da 10 olması gerekmektedir
  • En az 4GB DDR3 Ram olması gerekmektedir
  • Bilgisayarınız intel işlemci ise en az i3 olması gerekmektedir
  • Tüm sürücülerin güncel olması gerekmektedir

Bilgisayara Tiktok indirmeden önce bu özelliklerin sağlanmış olması gerekmektedir. Eğer bu terimleri bilmiyorsanız, bir bilgisayarcıdan ya da bir uygulamadan yardım olabilirsiniz. Bu kontrolleri yaptıktan sonra ve bilgisayarınızı bu özelliklere sahip ise Tiktok PC yükleme işlemini tamamlamak için diğer adımlara geçebilirsiniz.

Bilgisayara Tiktok İndirme

Tiktok bilgisayar nasıl indirilir? Sorusunun cevabını bilgisayarı Tiktok uygulamasını indirmek için tüm özelliklere sahip olan ve Tiktok uygulamasını indirebilenler merak etmektedir.

Bilgisayara Tiktok uygulaması indirmenin iki yöntemi bulunmaktadır. İlk yöntem Tiktok uygulamasını Google Chrome üzerinden indirimini sağlamaktır. İkincisi ise Tiktok uygulamasını bir program aracılığıyla indirmektir.

Tiktok uygulamasını Google Chrome üzerinden indirebilmek için;

  • Google Chrome web tarayıcınızı açın, bilgisayarınız eski ise bu biraz zaman alabilir
  • Daha sonra adres satırına tiktok.com yazın, karşınıza Tiktok sitesi çıkacaktır
  • Tiktok uygulaması açıldıktan sonra adres çubuğunun sonunda bulunan yıldız simgesine tıklayın
  • Yıldız simgesine dokunduktan sonra bu uygulamayı indirmek istiyor musunuz? Diye bir soru çıkacak karşınıza, bu soruya evet dedikten sonra da indirme işleminiz başlayacak

Bu şekilde Tiktok bilgisayara nasıl yüklenir? Sorusuna Google Chrome üzerinden indirme şekli cevap olarak verilebilmektedir. Daha sonra da Tiktok uygulamasını kurarak, hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra da Tiktok hesabınızı bilgisayar üzerinden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bir uygulama üzerinden Tiktok uygulamasını indirmek için de öncelikle birçok seçeneğini bulunan uygulama üzerinden hangisini kullanacaksanız ona karar verip, öncelikle olarak o programı indirmeniz gerekmektedir. O programı da Google Chrome üzerinden indirebilirsiniz. Programı indirdikten sonra bilgisayarınıza kurmanız gerekir. Programı kurarken de sizden bazı izinler isteyecektir, bu yüzden de program seçilirken güvenilir olup olmadığına dikkat edilmelidir. Daha sonra da izinleri vererek, kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Programın kurulumu tamamlandıktan sonra da programı girerek, tıpkı play store kullanıyor gibi programın içinden Tiktok uygulaması bularak indir seçeneğine tıklayıp, indirme işlemi başlatılmalıdır. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Tiktok masaüstü uygulaması kullanımının tadını çıkarabilirsiniz.

Tiktok takipçi satın almak ister misin? Kısa sürede güvenilir tiktok takipçi satın al. En etkili şekilde rakiplerinin önüne geç!

Sonraki Blog: En Çok Kullanılan İnstagram Uygulamaları