TikTok Filigran kaldırma ve TikTok Filigran nasıl kaldırılır” konusu çok merak edilmektedir. TikTok videoları indirme özelliği çok kullanılmaktadır. TikTok’ta videonuz silindiğinde onu kurtarabilirsiniz. O nedenle TikTok kullanıcıları tarafından filigran silme çok merak edilmektedir.

TikTok kullanıcılarının çoğunluğu paylaşmış oldukları videoları aynı zamanda diğer sosyal medya platformlarında da kullanmak istiyorlar. Tüm sosyal medya hesaplarına ayrı ayrı video çekmek yerine kullanıcılar TikTok’ta yayınladıkları videoyu indirmek isterler. Fakat videoyu indirdiklerinde filigranda ortaya çıkar. TikTok filigran kaldırma; etiket kaldırma olarak geçiyor. TikTok videoları filigranlı şekilde indirilmektedir. Çoğu kullanıcı da bu durumu istemediği için kaldırma yöntemine başvuruyorlar. Bizde aşağıda sizler için TikTok filigran kaldırma yöntemlerini sıraladık. O yöntemler sayesinde videolarınızdaki filigranı pratik işlemlerle kaldırabileceksiniz. İşte TikTok filigran kaldırma uygulamaları!

Tiktok Filigran Kaldırma

TikTok Filigran Kaldırma Uygulaması

TikTok filigran kaldırma uygulaması daha doğrusu uygulamalarını şöyle sıralayabiliriz:

Watermark Removalfor TikTok

WatermarkRemovalforTikTokuygulamasını Google Play Store üzerinden indiriniz. Bu uygulama Android kullanıcıları için geliştirilmiştir. Cep telefonunuzda asla yer kaplamaz çünkü çok küçük boyuttadır. WatermarkRemovalforTikTok, pratik kullanımıyla dikkat çekiyor. WatermarkRemovalforTikTok’u şu şekilde kullanabilirsiniz;

  • Öncelikle programı yükleyip ona giriş yapınız,
  • TikTok’u açıp sonrasında filigranı kaldırmayı düşündüğünüz video linkini paylaş menüsünün alt tarafına kopyalayınız,
  • Ardından Watermark Removalfor TikTok’a dönüp linki ilgili kısma yapıştırınız,
  • Akabinde videoyu indir butonuna basınız,

Yukarıda sıraladığımız işlemleri tamamlayıp sonrasında istenilen dosyayı indirmeniz gerekiyor. Bu işlem sonrasında TikTok filigran kaldırma işlemi tamamlanmış olacak.

Video Eraser İle Tiktok Filigran Kaldırma

TikTok filigran ayarları çok kullanılan işlemlerdir. Çünkü TikTok kullanıcıları başka sosyal medya platformlarında videolarını yayınlayacakları zaman kesinlikle filigranın görünmesini istemezler. TikTok Filigranı ortadan kaldırmak için kullanabileceğiniz diğer bir uygulamaysa, Video Eraser olduğunu söyleyebiliriz. Video Eraser, iOS cihazları için geliştirilmiştir. iPhone kullanıcıları, Video Eraser uygulamasını kullanarak videolarındaki TikTok yazısını kolayca silebilirler.

Remove Add Watermark İle Tiktok Filigran Kaldırma

Remove & Add Watermark hem filigran eklemek hem de kaldırmak için kullanılmaktadır. Remove & Add Watermark uygulamasını kullanmak çok basittir. Çok kullanışlı olan bu uygulama, başka uygulamalara gerek kalmadan dilediğiniz işlemin yapılmasını sağlıyor. TikTok filigranı çok kısa sürede kaldırma imkanına sahipsiniz. Remove & Add Watermark, kullanıcı dostu arayüzüyle de dikkat çekiyor.

BeeCut İle Tiktok Filigran Kaldırma

TikTok filigran kaldırma online işlemler için BeeCut uygulamasından yararlanabilirsiniz. BeeCut uygulaması; kullanışlı yapıya sahip bir uygulamadır. Aynı zamanda kolay anlaşılabilen arayüzüyle de dikkat çekiyor. BeeCut uygulamasını hiç zorluk yaşamadan dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Yalnız bu uygulama bilgisayarda çalışmaktadır. Onun için BeeCut’i bilgisayarınıza kurup, çalıştırınız. Daha sonra 9:16 oranına geçilmesi gerekiyor. Akabinde de aşağıda sıralayacağımız işlemleri gerçekleştirmelisiniz;

  • BeeCut içinden “Aktar” bölümüne geçiniz. Ardından “Dosyayı İçe Aktar” kısmına tıklayınız,
  • Videoyu seçip sonrasında zaman bölümündeki video kısmına geliniz,
  • Ekran üzerinde görülen “Kırp” öğesine basınız.

Sıraladığımız işlemlerin sonunda kaldırmak istediğiniz bölümü seçip, işleminizi tamamlayınız.

Apowersoft Watermark Remover İle Tiktok Filigran Kaldırma

TikTok filigran ayarları yapılırken diğer kullanılacak uygulamaysa, Apowersoft Watermark Remover olduğunu söyleyebiliriz. Apowersoft Watermark Remork, TikTok filigran silme işlemlerinde çok kullanılıyor. Filigranları Apowersoft Watermark Remover ile kolayca kaldırabilirsiniz. Apowersoft Watermark Remover hem Windows işletim sistemlerinde hem de Android cihazlarda kullanılıyor. Cihazlarınızda kesinlikle yer kaplamaz. Çünkü Apowersoft Watermark Remover çok küçük boyutludur. Kolay kullanımından dolayı çok tercih edilen bir uygulamadır. Apowersoft Watermark Remover uygulamasını kullanarak TikTok videonuzdaki filigranı kaldırıp sonrasında onu cihazınıza indirebilirsiniz. İndirme işleminden sonra istediğiniz sosyal medya platformlarından kullanabilirsiniz.

Önceki blog: İnstagram Neden İnmiyor?

Sonraki blog: İnstagram QR Kodu Nedir?