Tiktok nasıl güncellenir için güncelleme yapmak birkaç basit adımla yapılabilmektedir. En sevdiğiniz sosyal medya uygulamasından yararlanmak için geliştirici tarafından oluşturulan en son değişikliklerden yararlanmak için uygulamayı güncel tutmanız gerekir.

Tiktok güncellemeler sadece programın optimal işleyişine ve hataların çözülmesine yol açmakla kalmaz aynı zamanda uygulamada mevcut süreçlere yeni filtreler ve basitleştirmeler gibi iyileşmeler getirmektedir.Kullanım kolaylığı için güncelleme yapmak gerekir ve kişiler hem manuel olarak veya otomatik olarak güncellemeleri yapabilirler.

Tiktok Nasıl Güncellenir

Android Tiktok Nasıl Güncellenir?

Android Tiktok nasıl güncellenir bakıldığı zaman Tiktok uygulamasını güncellemek çok basit bir işlemdir. Bir Android kullanıcısıysanız önce Play Store uygulamasını açmanız gerekir. Uygulamayı güncellemek için izlenecek adımlar,

  • Play Store uygulaması açıldıktan sonra sağ üstte bulunan yuvarlak yeşil düğmeye tıklayın.
  • Açılan menüdeki ilk öğeye tıklayın ‘’Uygulamayı ve cihazı yönet’’ kısmına gelin.
  • ‘’Güncellemeler mevcut’’ üzerinde tıklayın ve açılan ekranda cep telefonunuza yüklediğiniz uygulamalar için mevcut tüm güncellemeleri bulacaksınız.
  • Tiktok’u bulana kadar parmağınızı kaydırın ve güncellemeyi başlatmak için Tiktok’a karşılık gelen sağdaki güncelle düğmesine tıklayın.
  • Mevcut tüm güncellemelerin göründüğü ekranda sağ üst köşede yeşil renkte ‘’Tümünü güncelle’’ düğmesi bulunur ve bu düğme sayesinde uygulamalarınız için mevcut olan tüm güncellemeleri paylaşabilirsiniz.

İphone Tiktok Güncelleme Nasıl Yapılır?

Tiktok nasıl güncellenir İPhone üzerinden Tiktok uygulamasını güncellemek çok basittir. İphone cihazlarını kullanıyorsanız önce AppStore’u açmanız gerekir. Uygulamanızı güncellemek için izlemeniz gereken adımlar,

  • AppStore uygulamasına girin ve en üstteki arama çubuğuna Tiktok yazın.
  • Arama sonuçlarında Tiktok uygulamasına tıklayın.
  • Uygulama menüsüne ulaştığınız zaman ‘’Güncellemek için’’ düğmesine tıklayın. Bu düğme eğer bir güncelleme varsa görülür.

Tiktok Otomatik Güncelleme Nasıl Yapılır?

Tiktok otomatik güncelleme nasıl yapılırkonusunda akıllı telefonların donatıldığı modern işletim sistemleri ile tüm otomatik olan güncelleme ayarından yararlanmanızı sağlar. Bu fonksiyon sayesinde her güncelleme mevcut olduğunda uygulamalar otomatik olarak güncellenir. Cep telefonu sistemine göre otomatik güncelleme ayarı değişebilmektedir. Android telefonunuzda otomatik güncellemeler işlevini etkinleştirmek için önce Play Store’a erişilmesi gerekir ve Play Store’ye tıkladıktan sonra sağ üst profil düğmesine tıklayın ve ayarlar kısmından ağ tercihlerine tıklayın.

Otomatik güncelleme kısmına tıkladıktan sonra herhangi bir ağda veya wifi üzerinden seçtikten sonra otomatik güncelleme yapılmasını sağlayabilirsiniz.Tiktok güncelleme 2022 İphone cihazlarınıza bakıldığı zaman otomatik güncellemeyi yapmak için ayarlara girin ve yeni ekranda iTunesStore ve AppStore üzerine tıklayın ve otomatik güncellemeler için arama yapabilirsiniz. İşlevi etkinleştirmek için sağdaki düğmeye tıklayın ve böylece hizmeti etkinleştirmeniz gerekir. Bu işlev sayesinde cihazınızda yüklediğiniz tüm uygulamalar mevcut en son ürünle otomatik olarak güncellenir.

Tiktok Güncellenmiyor Sorunu

Tiktok güncellenmiyor sorunu bakıldığı zaman yapılması gereken birkaç farklı yöntem bulunuyor. Bunlardan ilki güçlü bir kablosuz ağ veya mobil veri bağlantınızın olduğundan emin olmanız gerekiyor. Öncelikle güçlü bir internet bağınız olduğundan emin olun ve bu noktada kablosuz ağa bağlanabilirseniz bu en iyisidir. Kablosuz ağa erişiminiz yoksa güçlü bir mobil veri bağlantınızın olduğundan emin olun.

Google Play Store önbelleği ve verileri temizleyebilirsiniz. Bu işlem genel olarak uygulamanın yeni bir başlangıç yapmasını sağlar ve sorunların düzeltilmesi için yardımcı olabilir. Bunun dışında cihazınızı tekrardan başlatmanız gerekiyor. Eğer Play Store önbelleği verilerini temizledikten sonra işlem hala başarılı olmazsa bu noktada cihazınızı tekrar başlatmalı veya Play Store güncellemesinin yüklenmesii kaldırın ve güncellemeleri tekrardan yüklemeniz gerekiyor böylece güncellenmiyor sorunu çözülecektir.

Önceki blog: Tiktok Yorum Engeli

Sonraki blog: Tiktok Video Sabitleme

Tiktok hizmetleri için tıkla: Tiktok Paketleri