İnstagram hesabıma giriş yapan cihazlar ve tarihleriile İnstagram uygulaması hesabınıza giriş yapan cihazlar ve hesabınıza giriş yapılan cihazlarla tarih ve tam saat bilgilerini görebilmek için kullanılabilmektedir. İnstagram hesabınızda kontrolünüz dışında bazı etkinlikler oluyorsa ve hesabınıza sizden başka birilerinin girdiğinden şüpheleniyorsanız hesabınıza giriş yapılan saat ve tarihleri kullanarak hesabınıza ne zaman giriş yapıldığını görebilirsiniz. Eskiden İnstagram bu tarz bilgileri paylaşmıyordu fakat birkaç seneden beri hesabınıza ne zaman girildi ne zaman çıkış yapıldı gibi durumları görebilirsiniz.

İnstagram Giriş Hareketleri

İnstagram Hesabına Giriş Yapan Cihazlar

İnstagram hesabıma giriş yapanlar ve tarihleri nasıl bulurum konusunda güvenlik açıdan kişilerin en fazla merak edilen sorular arasında bulunur. Günümüzde hemen hemen herkes sosyal medya kullanır ve kendilerine ait paylaşımlarda bulunmaktadır.  Eğer İnstagram hesap sahipleri kendisinden başka birinin daha kullandığından şüphe duyarda bu durumda İnstagram hesabına giriş yapan cihazlar ve tarihleri üzerinden inceleme yapmaktadır. İnstagram hesabına giriş yapan cihazlar ve tarihleri görmek için,

  • İnstagram hesabınıza giriş yapan cihazlar ve tarihleri görmek için İnstagram ayarlar kısmına girin
  • Ayarlar kısmında güvenlik seçeneği kısmına tıklayın ve güvenlik seçeneği içinde bulunan giriş hareketlerine tıklayarak hesabınıza giriş yapan cihazları tespit edin.
  • Basit adımlar sonucunda hesabınıza İnstagram hesabıma giren cihazlarkısmında farklı cihazlardan giriş yapılmışsa kolay bir şekilde tespit edebilirsiniz bunun dışında hangi tarihlerde, saat kaçta ve nereden giriş yapıldığı da görülür.
  • Eğer cihazlar ve tarihler kısmında yabancı bir hareket görürseniz bu noktada kullanıcı, şifregibi durumları değiştirmeniz önerilir.

İnstagram Giriş Hareketleri Doğru mu?

İnstagram giriş hareketleri doğru mukonusunda İnstagram’ın sağladığı bu özellikle birlikte kişiler güvenle giriş hareketlerini görebilirler.Eğer farklı bir cihazla giriş yapıldığını düşünüyorsanız şifrenizi değiştirerek çıkış yapmanız gerekiyor. İnstagram uygulaması, profil, ayarlar, güvenlik ve giriş hareketleri adımından kontrolünüzü sağlayabilirsiniz. Yukarıdaki saydığımız nedenlerden dolayı İnstagram hatalı yerleri gösterir. Giriş hareketlerinin görülmesinde ise sadece hesap sahiplerine izin vardır. Başka profillerin giriş hareketlerine bakılamaz.

İnstagram Hesabıma Ne Zaman Girildi?

İnstagram hesabıma ne zaman girildi konusunda güncel yöntem için İnstagram, ayarlar, güvenlik ve giriş hareketleri seçeneğine dokunun ve bu işlemlerle hesabınıza giriş yapan cihazlar ve lokasyon bilgisi detaylı şekilde görülür. Bunun dışında İnstagram hesabına farklı bir telefondan giriş yapılmışsa telefonun markasını öğrenebilirsiniz. Fakat bunun için İnstagram’a uygulama üzerinden değil de başka bir web tarayıcısından girmeniz gerekir. Başka bir tarayıcıdan girdikten sonra profilinize giderek profili düzenle yazısının yan tarafındaki çarka basarak giriş hareketlerini seçebilir ve kayıtlı telefon veya bilgisayardan görebilir ve dilerseniz çıkışını yapabilirsiniz.

İnstagram Hesabıma Giriş Yapan Cihazlar ve Tarihleri Neden Önemli?

İnstagram hesabıma giriş yapılmış diyorsanız bu noktada İnstagram’da giriş yaptığınız yerleri öğrenebilir ve hesabınıza yapılmış olan şüpheli giriş işlemlerini rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Eğer her gün İnstagram uygulamasını en az bir kere açıyorsanız bu konumlara göz atarak son dönemde nerelere gittiğinizi detaylı olarak görebileceksiniz. İnstagram’a giriş yaptığınız kullanıcı adı ve şifrelerinizin başkasının eline geçtiğinizi düşünüyorsanız hesabınızın şifresini daha güçlü bir şifre ile değiştirmeniz gerekiyor.

En temel olarak olası bir İnstagram hesabının çalınması durumunu fark ederek müdahale etmeniz önemlidir. Bu tarz bir çalınma durumlarında genellikle İnstagram giriş sorunu yaşayan kullanıcılar İnstagram’ın sağlamış olduğu giriş yapan cihazlar ve tarihleri konusunda destek alabilirler. İnstagram giriş konumları ile birlikte birçok bilgiden rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

Önerilen blog: İnstagram Neden Yavaş?

Önceki blog: Tiktok Hesabı Nasıl Geliştirilir?

Sonraki blog: TikTok Canlı Yayın Açamıyorum