Tiktok canlı yayın açamıyorum diyorsan bu makale sana göre. Tiktok canlı yayın nedir, tiktok canlı yayın nasıl açılır? Tek tek açıkladık. Sizde bu bilgileri inceleyerek, tiktok canlı yayın hatalarını çözebilirsiniz.

TikTok canlı yayın açamıyorum hatası ve çözümü, Tiktok sosyal medya platformu için aratılan başlıklardan biridir. Son zamanların en çok kullanılan platformlarında biri olan TikTok uygulaması, her geçen gün kullanıcı sayısını dünya çapında arttırmaya devam ettirmektedir.

Dünyanın her yerinde ilgi görmeyi başaran bu platform sayesinde hem keyifli vakit geçirebilir hem de belli bir takipçi sayısına ulaştıktan sonra para da kazanmaya başlayabilirsiniz.

Tiktok Canlı Yayın Açamıyorum

TikTok'ta Nasıl Canlı Yayın Açılır?

TikTok nasıl canlı yayın açılır? Merak edilen bir diğer Tiktok kullanıcıları sorusudur. TikTok uygulaması üzerinden canlı yayına girmek istiyorsanız, 1000 Tiktok takipçi sayısı hesabınızda ulaşmanız gereken sayıdır. Bu sayıya ulaşamadığınız takdirde Tiktok uygulaması üzerinden canlı yayın açmanız mümkün olmayacaktır.

TikTok'ta canlı yayın açmak için;

  • İlk olarak Tiktok uygulaması hesabınıza giriş yapmanız ve eğer bir hesabınız yoksa kaydolmanız gerekmektedir.
  • 1000 takipçiye ulaştığınızda canlı yayın butonu aktif hale gelecektir.
  • Öncelikle TikTok uygulamasını açınız ve burada karşınıza çıkacak olan + sembolüne tıklayınız.
  • Ekranınızın hemen en alt kısmında Live yani canlı yayın ve videolar sekmesiyle karşılaşacaksınız. Bu sekmeyi gördükten sonra ekranınızı sol tarafa doğru kaydırınız.
  • Canlı yayın kısmı bu şekilde açılmış olacaktır.
  • Canlı yayınınızı başlatmak için öncelikle bir başlık eklemeniz gerekli olacaktır.
  • Başlığınızı da ekledikten sonra yayını açma sekmesine son kez basabilir ve canlı yayınınıza başlayabilirsiniz.

TikTok Canlı Yayınları Neden Donuyor?

TikTok canlı yayınları neden donuyor? Hem canlı yayın yapan kullanıcıların hem de bu yayınları izleyen takipçilerin ortak sorunudur. Özellikle de çok fazla takipçiye sahip olan popüler TikTok hesapları, canlı yayın açtıkları zaman bu yayınların donmasından sürekli olarak şikâyet etmektedir. TikTok canlı yayınların donmasının sebebi ise, yayın sırasında özellikle ilk açıldığında çok fazla izleyicinin aynı anda girmesinden kaynaklı olabileceği gibi canlı yayın açan kullanıcının yükleme hızına bağlı olarak da değişebilir.

Yükleme hızınızın düşük olması takipçilerinizin yayını devamlı bir şekilde donarak izlemesine neden olacaktır. Hiçbir takipçiniz, devamlı donan canlı yayınları izlemekten hoşlanmayacaktır. Bu sorunla karşılaşmamak için yayınlarınızı açmadan önce internet bağlantısını kontrol etmeniz ve eğer bir sorun varsa internet hızınızı arttırmanız fayda sağlayacaktır.

TikTok Canlı Yayınlarından Para Kazanılır Mı?

TikTok canlı yayınlarından para kazanılır mı? Sorusunun cevabı tek kelimeyle evettir. TikTok canlı yayınlarınızı, sizi takip etmekte olan bütün kullanıcılarınız izleyebilmektedir. TikTok profiliniz açıksa sizi takip etmeyen kişiler de açtığınız yayınları canlı yayın keşfet bölümünden görebilir ve izleyebilirler. TikTok üzerinden canlı yayınlarınızı süresiz bir şekilde açabilirsiniz. İnternetiniz elverişli olduğu sürece herhangi bir kota bulunmadan rahatça yayınlarınıza devam edebilirsiniz.

TikTok uygulaması kullanıma sunulduktan kısa bir süre sonra dünya çapında herkes tarafından kullanılmaya başlanmış ve çok hızlı bir yükseliş kazanmıştır. Her yaş grubuna hitap eden bu uygulama üzerinden para kazanmak mümkün olduğu gibi gerekli şartların sağlandığı durumlarda çok da kolaydır. TikTok canlı yayın özelliği sayesinde, ürün satışı ve tanıtımı yapabilir ya da istediğiniz herhangi bir konu üzerinden yayın açarak takipçilerinize ulaşabilirsiniz.

Bu yayınlarınıza takipçileriniz veya sizi izleyen kullanıcılar uygulama üzerinden sizlere bazı hediyeler gönderebilirler. Tiktok sosyal medya platformu yöneticileri gönderilen hediyelerin çevrimini yaptıktan sonra ise, bu hediyeleri paraya çevirebilir ve banka hesabınıza çekebilirsiniz. Fakat bu bakiyeyi çekebilmeniz için, hesabınıza tanımlı olan bir banka hesabınızın olması gerektiğini unutmamak gerekir. Bu sayede hem birçok insanla tanışabilir hem de bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

Önerilen blog: Tiktok Yorum Engeli Ne Zaman Kalkar?

Önceki blog: İnstagram Hesabına Giriş Yapan Cihazlar

Önerilen hizmet: Tiktok Canlı Yayın İzlenme Satın Al

Sonraki blog: İnstagram Hikaye Gizleme Nasıl Yapılır?