Tiktok çok hızlı takip ediyorsun hatası ve bu hatanın çözümüoldukça basit bir çözüme sahiptir. Tiktok platformu diğer sosyal medya uygulamaları gibi belirli sınırlamalar koymuştur.

Tiktok’ta sınırlı sayıda beğeni yapabilir veya sınırlı sayıda kişileri takibe alabilirsiniz. Bu algoritma instagram algoritmasına oldukça benzer yapıdadır.

Spam takipleri engellemek için Tiktok algoritmaları çok hızlı takip etme işlemlerine belirli bir sınırlamakoymaktadır. ‘’Tiktok Çok Hızlı Takip Ediyorsun’’ hatası kaldırılması mümkün olan bir hata mı? Bu sorunun cevabı şöyledir; Elbette birden fazla yöntemi bulunan bu hatanın ilk olarak nelerden kaynaklandığını inceleyelim.

Tiktok Çok Hızlı Takip Ediyorsun

Tiktok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatasının Sebepleri

  • Profilden Takip Etme
  • Hızlı VeSpam Takip
  • Canlı Yayında Spam Takip
  • Sınırlama Ve Yasaklamalar

Dikkat edilmesi gereken en önemli konu; ‘’Takip Et’’ butonuna 20 dakika içerisinde 20 defadan fazla basmamaktır. Yani her 20 dakika da 20 kişiyi takibe alırsanız daha verimli ve sağlıklı şekilde etkileşim ve dönüşüm alarak gelişim sağlamış olursunuz.

Tiktok’tafake hesapları, botları ve diğer programları sınırlamak adına tiktok algoritmaları böyle bir önlemler almıştır. Sizde bot, program veya benzeri gibi hareketler sergilediğinizde tiktok algoritmaları hesabınıza belirli sınırlamalar koymaktadır.

Çok fazla takip etmediğiniz halde bir engelle karşı karşıya kaldıysanız eğer ‘’Tiktok Destek’’ hattından yetkililer ile irtibata geçmelisiniz ve ‘’Çok fazla takip ediyorsun lütfen yavaşla’’ hatasına bir çözüm arayabilirsiniz.

Tiktok takip etme sınırı en fazla 20 kişidir. 20 kişiyi takip ettikten sonra bir süre bekleyerekara verin. Ardından kısa bir süre sonra tekrar 20 kişiyi takip edebilirsiniz.

Tiktokta verimli ve etkileşim getirecek takipçi arttırmak için; canlı yayınlarda sohbete katılan kişileri takip edebilirsiniz. Bu kişilerde size anlık olarak geri dönüş sağlayacak ve Tiktokalgoristmasıbunu spam olarak algılamayacaktır.

Tiktok Takip Etme Sınırı

Tiktok takip etme sınırı net bir sayı olmasa da dikkat etmemiz gereken asıl unsurları yazımızın üst kısmında belirttik. Sizde bir bot veya program gibi görünmeyecek şekilde diğer Tiktok kullanıcılarını doğal davranışlarla takip edebilirsiniz. Burada doğal davranış kavramına dikkat etmelisiniz. Çünkü; Tiktok uygulaması doğal davranış sergilemeyen kullanıcılarını ödüllendirmez. Bu ödül videolarınızın keşfete düşmesi olabilir veya profil görünürlüğünüz olabilir bu durumlar etkileşiminizi oldukça etkiler.

Sizde belirli aralıklarla diğer kişileri takip edebilirsiniz. Örneğin kahvaltı etmeden önce 20 kişiyi takip edip, kahvaltı ettikten sonra 20 kişiyi daha takip edebilirsiniz. Ardından akşam yürüyüşüne çıkmadan önce 20 kişiyi takip ederek sabah size geri dönüş yapan kişiler haricinde bulunan kişileri takipten çıkabilirsiniz.

Belirli bir taban takipçi sayısına ulaştıktan sonra ve videolarınız süreklilik kazandığı andan itibaren Tiktok sizi güzel konumlara getirecek ve bolca keşfette yer alabileceksiniz.

Videolarınız keşfette görünmeye başladıysa işiniz zaten çok daha fazla kolay olacaktır ve sizekeşfetterastlayan kişiler takip edeceklerdir. Bu kullanıcılar sizi takip ettikten sonra canlı yayın açarak daha farklı kullanıcıların yayınınıza gelmesini sağlamış olursunuz ve bu kullanıcılar da sizi takip etmeye başlarlar. Yani her şey tiktok algoritmalarına uyumlu davranmak ve devamlılıktan geçmektedir.

Tiktok’ta veya başka bir sosyal medya uygulamasında ya deli deli hareketler sergileyerek bir yere gelebilirsiniz ya da çok çalışıp, sürekli emek verip kaliteli içerikler üreterek bunu başarabilirsiniz.Tiktok algoritmasının yasakladığı sık takip etme hatasını yapmadığınız sürece Tiktok keşfet alanına kolay bir şekilde ulaşmanız mümkün ve çok basit olacaktır.

Önceki blog: İnstagram Akış Yenilenemedi

Önerilen blog: TikTok Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

Hizmet: Tiktok Takipçi Satın Al

Sonraki blog: İnstagram Fotoğraf Birleştirme