Tiktok geri bildirim nasıl yapılır, Tiktok geri bildirim linki ile birlikte Tiktok’da geri bildirim yapabilir ve sorunlarınızı bildirebilirsiniz. Tiktok geri bildirim, kullanıcıların hatalarını ve diğer tüm sorunların bildirmesi için oluşturulmuş bir algoritma olmaktadır. Bu algoritma yardımıyla beraber aldığınız tüm hataları ve sorunları Tiktok uygulaması üzerinden bildirebileceksiniz. Tiktok geri bildirim, herkes tarafından yapılabilmektedir ve 7 gün 24 olarak Tiktok geri bildirimi yapabilir ve Tiktok uygulamasından çözüm bekleyebilirsiniz.

Tiktok geri bildirimleri 48 saat içerisinde yanıtlar, e-posta adresinize veya Tiktok hesabınızda ‘’Tiktok geri bildirim’’ cevabı iletilmektedir. Kullanıcılar çok hızlı bir şekilde hatalarını gidermek için Tiktok geribildirim linki aramaktadır.

Tiktok Geri Bildirim

Tiktok Geri Bildirim Nedir?

Tiktok geri bildirim nedir bakıldığında dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Tiktok ile sorun bildirimi yapılmaktadır. Tiktok üzerinde meydana gelen hızlı kullanıcı artışıyla beraber sosyal medya devleri arasında bulunuyor. Bu sebeple Tiktok uygulamasında sorun bildirimi yapılabilmektedir. Kullanıcıların gerekli kriterleri gerçekleştirmesi halinde hem keyifli zaman geçirerek para kazanmalarını destekleyen bir sistem olmaktadır. Tiktok platformunda kullanıcı sayısının artmasıyla birlikte çeşitli sebeplerle şikâyet ve geri bildirim oranları da aynı orantıda yükselmektedir.

Tiktok geri bildirim, örneğin takipçi hizmeti ile ilgili olabilir. Tiktok takipçi satın al gibi hizmetlerde, tiktok uygulamasına geri bildirim yapılabilir. Ayrıca ücretsiz tiktok takipçi hilesi ve benzeri web sayfalarında hesabınız spam almış olabilir. Bu spamı kaldırmak için tiktok uygulamasına geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Tiktok geri bildirim gönderme ile kullanıcı kişiler uygulama üzerinden tehdit, şantaj, taciz ve zorbalık bildirimi yaparak da Tiktok üzerinden geri bildirim yapılıyor. Tiktok uygulamasında soru bildirimi işleminin yapılmasıyla birlikte sosyal medya uygulaması daha güvenli hale getirilir ve kişiler uygulama konusunda her türlü sorunu geri bildirim ile çözmektedir.

Tiktok Geri Bildirim Nerede?

Tiktok geri bildirim nerede genel olarak bakıldığında Tiktok uygulamasına girdikten sonra üç nokta simgesine tıklamanız gerekiyor. Sonrasında ‘’Geri bildirim ve yardım’’ kısmına gelin. Burada sıkça sorulan sorulara göz atabilir ve sonrasında bir başlık seçerek geri bildirim formuna ulaşabilirsiniz. Bunun dışında Tiktok destek kısmına ulaşmak için sorun bildir kısmından çözemeye çalıştığınız sorunu bulmak için verilen konular arasından seçim yapabilirsiniz. Aradığınız sorunun çözümü bulamıyorsanız ‘’Hala problemim var’’ kısmından Tiktok ekibine yönlenebilirsiniz.

Tiktok Geri Bildirim Nasıl Yapılır?

Tiktok geri bildirim nasıl yapılır bakıldığı zaman birkaç kolay adımla geri bildirim yapılabilmektedir. Bunun için Tiktok geri bildirim linkine giderek Tiktok e-posta adresinizi istenen alana doldurun ve kullanıcı adınızı gerekli alana yazdıktan sonrasında konu seçimini gerçekleştirin. Geri bildirim mesajınızı açıkça belirttikten sonra fotoğraf veya video yükleyin, sözleşmeleri onaylayın ve Tiktok geri bildirim gönderme işlemini tamamlayın. Son zamanların en fazla indirilenler listesinde bulunan Tiktok uygulaması ile beraber sosyal ağlarda hızlı bir şekilde kullanıcı sayısını arttırmaya devam eden bir uygulamadır.

Tiktok Geri Bildirim Ne Zaman Gelir?

Tiktok geri bildirim ne zaman gelir konusunda genellikle 48 saat içerisinde geri bildirim dönmektedir. Bunun dışında yoğunluk durumuna bağlı şekilde geri bildirim süresi farklılaşabilmektedir. Tiktok son dönemde daha iyi bir kullanıcı deneyimi açısından kullanıcılarının geribildirimine dikkat etmektedir. Bunun dışında Tiktok uygulamasını kullanırken herhangi bir taciz edici veya rahatsız edici içerikler görülürse incelenip kaldırılması açısından bunu Tiktok destek ekibine bildirebilirsiniz. Uygulama içerisinde kötüye kullanım amaçlı olarak herhangi bir içeriğe rastlarsanız şu adımları izleyebilirsiniz,

  • Rahatsız edici bulduğunuz Tiktok videosuna gidin.
  • Videoyu basılı tutarak aşağıda rapordüğmesi görünmelidir.
  • Rapor düğmesini seçin ve verilerin talimatları izlemeniz gerekiyor.

Tiktok üzerinde destek ekibi onu kaldırma isteğinizi almalı ve buna göre hareket edeceklerdir. Üstelik videoyu bildirmeden öncesinde Tiktok kurallarına tamamen aykırı olduğundan emin olmanız gerekiyor.

Önceki blog: İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

Sonraki blog: İnstagram Nasıl 2 Link Eklenir?

Önerilen blog: Tiktok Yorum Engeli Ne Zaman Kalkar?