İnstagram biyografiye nasıl 2 link eklenir? Sorusu İnstagram hesabını geliştirmek isteyen kullanıcılar tarafından oldukça merak edilmektedir. Hem yaratıcı bir fikri gerçekleştirmek hem işletme hesabı yönetmek gibi farklı nedenlerden ötürü birden fazla link yüklemek istenebilmektedir. İşte bu aşamada İnstagram’ın kendi sistemi içerisinde izin vermediği bir uygulama olduğunu vurgulamak gerekir. Link eklemeyi yalnızca bir sefer kullanabilme imkanı sunsa da farklı yöntemler denenerek biyografiye birden çok link ekleyebilmek olanaklı hale gelmektedir. Her geçen gün daha fazla insana ulaşan İnstagram’da hesabını daha işlevsel kullanmak isteyenler için İnstagram bioya iki link ekleme önemlidir.

İnstagram, günümüzün en önemli sosyal medya platformu haline gelmiştir. İlk zamanlarında sadece sosyalleşme, eğlence, anı biriktirme amaçlarıyla kullanılan uygulama son noktada pek çok kişiye kazanç kapısı açan bir mecra olmuştur. İnsanların fotoğraf, video, hikaye, canlı yayın, sohbet gibi imkanlardan yararlanabildiği uygulamada ek birçok özellik bulunmaktadır.

 İnstagram bioya spotify linki ekleme gibi kişisel nedenlerden ya da işletme, fenomen hesabını daha ulaşılabilir kılmak istemekten ötürü birden fazla link ekleme isteği söz konusu olabilmektedir. Bu noktada belli aşamalarla herkesin İnstagram bio link ekleme işlemi kolaylaşmaktadır. Yazımızın devamında bu işlemin nasıl gerçekleştirildiğini anlatıyor olacağız.

İnstagram 2 Link Ekleme

İnstagram Profiline Birden Fazla Link Ekleme Nasıl Yapılır?

İnstagram profiline birden fazla link ekleme nasıl yapılır? Noktasında bahsedilecek aşamalar oldukça kolay ve kısa belli yolları içermektedir. Herkes rahatlıkla hesabına birden çok link ekleyebilmektedir. Bunun için gerçekleştirilmesi gereken işlemleri farklı siteler aracılığıyla yapmak gerekmektedir. Kullanılabilecek en uygun siteler şu şekilde sıralanabilir:

  • Taplink.at : İnstagram biyografiye twitter link ekleme ya da pek çok farklı nedenden birden çok link eklemesi gereken kişiler için en pratik yolları sunan sitedir. Özellikle işletmeler için avantajlı yöntemler sağlamaktadır. Kişilerin kazanç elde ettiği ya da bireysel olarak kullanabildiği hesaplarına sosyal medya platform linkleri, web site linkli, whatsapp, Messenger linkleri ekleyebilmelerine olanak sağlamaktadır. Böylece kişilere ulatışım çok daha kolay hale gelmektedir.
  • Linktr.ee : İnstagram hesaplarının biyografi kısmına birden fazla link eklemek isteyenlerin en çok rağbet gösterdiği sitedir. Hesabı geliştirebilmek adına birden çok link paylaşmak isteyenler için güzel temalarda pratik imkanlar sağlamaktadır. İnstagram bio trendyol linki ekleme işlemi için de bu sitenin kullanılması mümkündür.
  • Tap.bio: Ücretsiz kullanım imkanların yanı sıra ayda 5 ile 12 dolar arasında ödemeler yaparak da kullanılabilen uygulamada her türlü URL eklenebilmekte, üstüne hesap düzenlenebilmesi için pratik yöntemler kullanılmaktadır.

İnstagram Profiline Hangi Linkler Eklenir?

İnstagram profiline hangi linkler eklenir? Hususunda kişilerin kendi isteklerine bağlı birçok link ekleyebileceğini ve bununla ilgili herhangi bir kıstas olmadığını vurgulamak gerekmektedir. İşletme hesapları daha çok web sitesi ve iletişim için linkler eklemeyi tercih etmektedir. Kişisel hesap kullanıcıları İnstagram bioya spotify linki ekleme ya da diğer sosyal medya hesaplarını paylaşma imkanlarından yararlanmaktadır. Fenomenlerin ise linkler arasından en çok trendyol, youtube kanalı gibi linkleri paylaştıkları bilinmektedir. Böylece herkesin amacına hitap eden bir hesap oluşturabilme olanağı sağlanmaktadır.

İnstagram hesapları pek çok noktada tamamen kişiselleştirilebilir özelliktedir. Öne çıkarılanların tasarımı, postların renkleri ve temaları, profil fotoğrafı seçimi, kullanıcı adı gibi pek çok noktada kişilerin kendilerine ait bir dünya yaratabilmelerine olanak tanınmaktadır. Bununla birlikte farklı hesaplara yönlendirme için gerekli olan link paylaşımlarında ise tek kullanımlık bir kısıtlama söz konusudur. Bunun harici işlem gerçekleştirmek isteyenler farklı sitelerden faydalanarak İnstagram bioya iki link ekleme olanağından faydalanabilmektedir.

Önceki blog: Tiktok Geri Bildirim Nasıl Yapılır?

Önerilen blog: İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

Sonraki blog: Tiktok Bildirim Kapatma