Tiktok videomu kimler izledi, kimler beğendi ve kimler paylaştı? Sorusunun cevabını merak etmeyen Tiktok kullanıcısı neredeyse bulunmamaktadır. Her Tiktok kullanıcısı bu soruların cevaplarını merak etmektedir.

Tiktok sosyal medya platformu bir video düzenleme ve paylaşma uygulamasıdır. Ve kullanıcıların videoları onlar için çok önemlidir. Bu yüzden de Tiktok videolarını kimler izledi, beğendi ve paylaştı oldukça fazla önemlidir. Bu önemin nedeni her kullanıcıya göre değişmektedir, ancak değişmeyen şey bunların merak edilmesidir.

Tiktok sosyal medya platformu üzerinden aynı zamanda da para kazanılmaktadır. Para kazanmayı sağlamak için de belli bir kullanıcı sayısına, belli bir etkileşime ve videoların belli bir izlenmeye, beğenmeye ve paylaşıma ihtiyaç vardır. Tiktok videolarının da izlenme, beğenme ve paylaşma oranları da bu yüzden bu kadar önemli olabilmektedir. Ya da Tiktok kullanıcısının videolarını özellikle görmesini istediği bir kullanıcının bulunmasıdır.

Tiktok Videomu Kimler İzledi

Tiktok Videomu Kimler İzledi?

Tiktok videomu kimler izliyor? Sorusunun cevabı oldukça merak edilmektedir. Bu sorunun cevabı kullanıcıya göre değişmektedir. Tiktok uygulamasını ilk indirdiğinizde ve kayıt olduğunuzda Tiktok uygulaması size video izlenmesi, beğenmesi ve paylaşımı ile ilgili güvenlik tercihlerini size sormaktadır. Bu sorular arasında da videolarını kimlerin izleyebileceği kullanıcıya sorulmaktadır. Eğer bu sorulara cevap olarak Tiktok videomu herkes izlesin, derseniz paylaştığınız videolar herkes tarafından izlenecektir. Eğer videolarınızın izlenmesini kısıtlarsanız, kısıtlı kişiler izleyebilmektedir. Bu durumu daha sonra gizlilik ayarlarından değiştirebilirsiniz.

Tiktokta görüntüleme bu şekilde yapılmaktadır. Bu durum tamamen kullanıcının inisiyatifine bağlıdır. Tiktok hesabını nasıl kullanmak isterse o şekilde kullanabilir.

Tiktok Videomu Kimler Paylaştı?

Tiktok videomu kimler paylaştı? Sorusunun cevabı da en önemli cevaptır. Çünkü kullanıcının videosunun paylaşılması demek, etkileşimin artacağı demektir.

İlk olarak eğer Tiktok kullanıcısı videolarının paylaşılmasını istemekteyse, bu durumun sağlanması için gizlilik kısmından video paylaşımı aktif hale getirilmelidir. Gizlilik ayarlarından video paylaşımının herkes tarafından yapılabileceğine izin verilirse, video herkes tarafından paylaşılır. Ancak videolarının paylaşılmasını istemeyen kullanıcılar da bulunmaktadır. Böyle bir durumda da yine gizlilik ayarlarından video paylaşma devre dışı bırakılabilmektedir. Bu özellik sayesinde de videosunun paylaşılmasını isteyen kullanıcının videosu paylaşılabilirken, videosunun paylaşılmasını istemeyen kullanıcının videosu paylaşılmaz.

Videosunun paylaşımına izin veren kullanıcı da Tiktok videomu kim paylaştır? Sorusunun cevabını merak ederek, bunu araştırmaya başlamaktadır. Bu sorunun cevabı için araştırma yapan kullanıcı da sorunun cevabı hemen bulabilir. Tiktok kullanıcısının videosu paylaşılırsa bu durum ona yine bildirim olarak gitmektedir. Bu durumda da bildirimlerinizi açmanız yeterlidir.

Tiktok Videomu Beğenenleri Görme

Tiktok beğenileri görme, Tiktok kullanıcıları için oldukça fazla önemlidir. Özenerek ve emek harcayarak çektiği videosunun kimlerin beğendiğini görmek istemektedir.

Tiktok uygulaması video paylaşımına dayanmaktadır. Videolara müzik ve efekt ekleme özelliğini de kullanıcılarına sunmaktadır. Tiktok kullanıma çıktığından beri de bu özellikler kullanıcıları tarafından oldukça fazla sevilmekte ve milyonlarca insan tarafından da kullanılmaktadır.

Video çekip, Tiktok uygulamasına yükleyen kullanıcı; videosunun diğer kullanıcılar tarafından görülerek izlenilmesi, beğenilmesi ve paylaşılmasın istemektedir. Ve bunu da kimlerin yaptığını görmek istemektedir. Paylaşılan video diğer kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Kullanıcı da videoyu beğenir. Bu işlem de videonun sağ kısmında olan kalp sembolü ile yapılmaktadır. Bu sembole tıklanıldığında video beğenilmiş olur. Tiktokta beğeni atmak bu şekilde yapılır. Tiktok kullanıcısı da videosunun kimler tarafından beğenildiğini görmek ister.

Tiktok beğenileri görmek için Tiktok bildirimlerinizi açmanız gerekmektedir. Bildirimleri açtıktan sonra videonuzun kimler tarafından beğenildiğini görebilirsiniz. Ayrıca Tiktok ana sayfanızda profilin yanında yer alan sembole tıklayarak da bildirimleri daha sonra da kontrol edebilirsiniz.

Önceki blog: İnstagram İşletme Hesabına Geçiş Yapma

Önerilen blog: Tiktok Video Sabitleme

Sonraki blo: İnstagram 5xx Server Error