Tiktok beğeni geçmişi nasıl görülür, nasıl silinir? Sorusu bütün Tiktok kullanıcısı tarafından sorulmakta ve cevabı araştırılmaktadır.

Tiktok sosyal medya platformu günümüzde her yaştan, her kesimden ve her milletten kullanıcısı olan bir uygulamadır. 2016 yılından beri kullanılan Tiktok uygulamasının milyonlar aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Hem yurt dışında hem de ülkemizde büyük bir ilgiyle kullanılmaktadır.

Tiktok kullanıcılarının da son zamanlar da Tiktok beğeni geçmişi nasıl görülür ve nasıl silinir? Sorusunun cevabı merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

Tiktok kullanıcıları gün içerisinde birçok beğeni yapmaktadır. Bazen bu beğenilerden pişman olmakta ya da yanlışlıkla yaptığı bir beğeni olabilmektedir. Bu durumda da Tiktok kullanıcıları beğeni geçmişini görüntüleyerek, bazı beğenileri silmek istemektedirler. Beğeni silmek ile de beğeni geçmişi silmek aynı değildir. Bu yüzden de istenilenin hangisi olduğuna karar verilmelidir. İşleme karar verilip, uygulandıktan sonra da geri alınması mümkün değildir.

Tiktok Beğeni Geçmişi

Tiktok Beğeni Geçmişi Nasıl Görülür?

Tiktok beğeni geçmişi nasıl görülür? Tiktok kullanıcılarının en çok merak ettiği, hakkında en çok araştırma yaptığı ve cevabının alınması istenilen sorudur.

Tiktok beğeni geçmişi, Tiktok kullanıcılarının uygulamaya başladığı andan itibaren yaptığı bütün beğenmelerini gösterir. Tiktok kullanıcısı istediği zaman beğeni geçmişini görüntüleyerek, bugüne kadar neleri beğenmiş olduğunu görebilmektedir. Tiktok beğeni nasıl görülür? Sorusunun cevabı için;

  • İlk öncelikle Tiktok hesabınıza giriş yapın
  • Ana sayfanın sağ alt köşesinde yer alan profil kısmına tıklayın
  • Profil sayfanızın alt köşesinde kalp sembolüne tıklayın

Bu işlemlerin sonucunda da Tiktok beğeni geçmişiniz açılacaktır. Açılan ekranda uygulamaya kullandığınız andan itibaren beğendiğiniz bütün içerikleri görebilirsiniz.

Tiktok Beğeni Geçmişi Nasıl Silinir?

Tiktok beğeni geçmişi nasıl silinir? Sorusu da en az Tiktok beğeni geçmişi nasıl yapılır? Sorusu kadar merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

İlk öncelikle Tiktok kullanıcıları tarafından bilinmelidir ki Tiktok beğeni silmek ile Tiktok beğeni geçmişi silme işlemi aynı değildir. Tiktok beğeni geçmişi silme haricinde, instagram arama geçmişi silme işlemide yapabilirsiniz. Tiktok beğeni direkt olarak videonun yan kısmında bulunan kalp şekline tıklanarak, geri alınabilir. Ancak Tiktok beğeni geçmişi silme işleminde ise Tiktok uygulamasını kullanmaya başladığınızdan andan beri bugüne kadar yaptığınız bütün beğeniler silinmez. Ancak siz beğeni geçmişinizi göremezsiniz.

Tiktok beğeni geçmişi silmek için;

  • Tiktok uygulaması açarak, profilinizi açın
  • Profil bölümünün alt kısmında en alt kısımda bulunan kalp sembolüne tıklayın
  • Bu bölümde Tiktok beğeni geçmişiniz açılacaktır
  • Beğendiğiniz gönderilerin yanında bulunan kalp kırmızıdır. Bu kalbe tıkladığınızda beğeniyi geri almış olursunuz

Ya da beğeni geçmişini temizleyebilirsiniz. Ancak beğeni geçmişi sildiğinizde beğendiniz videolardan beğeni geri alınmaz. Sadece siz artık beğeni geçmişinizi göremezsiniz. Tiktok uygulamasında video beğenmelerini toplu silmek için bir işlem bulunmamaktadır. Bu işlemi ayrı ayrı olarak her beğendiğiniz video için yapmalısınız.

Tiktok beğeni geçmişi silmeden önce, tiktok beğeni satın al kategorisine gitmek ister misin? Hemen tıkla ve sende tiktok beğeni hizmetini incele. Ücretsiz olarak tiktok beğeni hilesi yapmak için ise hile bölümüne ilerle.

Tiktok beğeni geçmişi silme işlemi yapmak isterken, işlemin gerçekleşmemesi gibi bir sorunla karşılaşırsanız şu kontrolleri yapmanız gerekmektedir;

  • Telefonunuzda depolama alanı yok ise Tiktok uygulaması doğru bir şekilde çalışmayabilir
  • Tiktok uygulamanıza son gelen güncellemeleri yapmadıysanız, uygulama doğru çalışmaz
  • Telefonunuz eski ise Tiktok uygulamasını kaldıramayabilir
  • Tiktok uygulamasına aynı anda farklı cihazlardan giriş yapmakta sorunlara yol açabilir
  • Telefonunuzun geliştirici sistemlerinde sorun olabilir

Tiktok beğeni geçmişi silme işlemini gerçekleştiremiyorsanız eğer, bu durumları kontrol edin. Bu durumlardan kaynaklanan bir sorun varsa sorun sizin tarafınızdan giderilmelidir. Ancak bu durumlarda herhangi bir sorun yoksa Tiktok ile iletişime geçerek, sorun bildirimi yapmanız gerekmektedir.

Önerilen blog: Tiktok İkinci Hesap Nasıl Açılır?

Sonraki blog: İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?