İnstagram destek ne zaman cevap verir bakıldığı zaman dünya genelinde en popüler uygulamalardan biri olarak çok yavaş çalışmaktadır. İnstagram destek ekibi yoğunluk ve çalışma saatlerine göre dönüş sağlar ve en az 10 gün gerekir. İnstagram müşteri temsilcisi ile bir telefon üzerinden görüşmek mümkün değildir bunun dışında kişiler yollamış olduğu destek formuna dönüş beklemek zorundadır.

İlginizi çekebilir: İnstagram Konum Ekleme

İnstagram müşteri hizmetleri için bir form doldurduktan sonra size geri dönüşü mutlaka yapar fakat geri dönüş süreleri ciddi anlamda çok uzun olduğundan dolayı bu süreç uzayabilir. Bunun dışında sizlere geri dönüş yapmayan yetkililer için İnstagram destek adresine kendiniz mail atmanız gerekiyor, atılan mailler bizzat incelenmektedir ve 14 gün içerisinde bir dönüş sağlanabilir.

İnstagram Destek

İnstagram Geri Dönüş Süresi Ne Kadar?

İnstagram geri dönüş süresi ne kadar geri dönüş süresinde kesin bir gün bulunmaz bununla beraber bir konuda İnstagram şikâyet ettiğiniz zaman veya hesabınızla alakalı yaşanan sorunlar, problemler nedeniyle şikâyet bildirimlerinde geriye dönüşün olmadığı belirtilmektedir. Eğer sizde geri bildirim yaptığınızda geri dönüşün ne kadar zamanda, sürede olduğunu merak ediyorsanız İnstagram tarafından gelen bir bildiri de sizlere iş yoğunluğu nedeniyle 10 veya 15 gün arasında bir zaman zarfında dönüş yapılacağı bildirilebilir.

İnstagram destek ekibi ile sağlanan geri bildirime bakıldığı zaman bu süre daha uzayabilir veya kısabilir. Bu süreç tamamen İnstagram uygulamasının yoğunluğuna göre değişebilir fakat genel olarak mutlaka geri dönüş sağlanır. Eğer geri dönüş gelmiyorsa bu noktada kullandığınız e-posta yanlış olabilir. Eğer mail adresinizi doğru bir şekilde yazdıysanız dönüş sağlanacaktır.

İlgili içerik: İnstagram Gizli Hesap Görme

İnstagram Maile Ne Zaman Cevap Verir?

İnstagram maile ne zaman cevap verirgenel olarak kişiden kişiye değişen bir süresi bulunur. Bunun için bir aylık gibi bir süreç içerisinde mailinize geri dönüş yapılır. İnstagram cevabını yine belirtmiş olduğunuz mail adresine yapar ve gelen cevap mailine göre bir çözüm sağlanır. Eğer başka bir sorununuz varsa bunun çözüm yolu da size verilen talimatlar ile anlatılır. Bu şekilde sorunu çözmek genel olarak mümkündür. İnstagram yardım merkezi, çeşitli kategorilerde sizlere yardımcı olmak için çalışır.

Yardım merkezinde İnstagram kullanıcılarının karşılaşabileceği tüm muhtemel sorunlar yanıtlanmaktadır ve yaşadığınız bu sorunlara karşı nasıl bir çözüm üreteceğiniz konusunda seçenekler sunulur. İnstagram destek formugibi tüm bu seçenekleri inceleyerek sorunları büyük bir oranda çözebilirsiniz.

Eğer sizin sorununuz burada yokta İnstagram tarafından belirtilen adreslere mail atarak yardım alabilirsiniz. İnstagram mail yardımı ile geri dönüş sağlar bu sebeple mutlaka doğru bir mail üzerinden atmalı ve yaşadığınız sorunu en iyi şekilde anlatmanız gerekir. Aksi takdirde attığınız mail anlaşılmazsa geri dönüş gecikir, olumsuz sonuçlana bilir veya hiç dönüş gelmeyebilir.

İlgili içerik: İnstagram Hesap Çalma

İnstagram ile Nasıl İletişime Geçilir?

İnstagram ile nasıl iletişime geçilir bakıldığı zaman herhangi bir müşteri hizmetleri numarası bulunmaz. Bunun dışında İnstagram destek hattına birçok kişi kolay bir şekilde ulaşabilir. İnstagram’da yaşadığınız sorunlar hem kullanımdan kaynaklı hem de İnstagram’ın kendisinden kaynaklı bir durum olabilir. Bu konuda bir çözüm desteği arayışınız varsa en güvenilir çözüm kaynağı İnstagram Destek Sayfası olmaktadır. Üstelik İnstagram üzerinde bulamadığınız özellikler veya nasıl kullanacağını bilmediğiniz durumları da bu sayfa üzerinden öğrenebilirsiniz.

Zaman zaman İnstagram uygulamasında çeşitli sorunlar ortaya çıkar ve bu sorunlarla karşılaşıldığı zaman İnstagram’a ulaşabileceğiniz destek kısmı bulunur. Fakat herhangi bir numara bulunmaz. Bu sebeple İnstagram’a mail adresi üzerinden irtibata geçerek sorunlarınızın çözümü için destek alabilirsiniz. Uygulama ekibi ile gönderilerin detaylar incelenir ve en kısa sürede sizlere dönüş yapar.

Önceki blog: Tiktok Giriş Yapamıyorum

Sonraki blog: İnstagram Fotoğraflarımı Neden Kaldırıyor?