TikTok favori videolar nerede” konusu da çok merak edilmektedir. TikTok üzerinden günde sayısız paylaşımlar yapılıyor. Kısa zamanda çok kullanılan sosyal medya platformları arasına giren TikTok, yepyeni güncellemelerle karşımıza çıkıyor.

Kullanıcı sayısı 800 milyondan fazla olan TikTok platformu, zenginleştirilmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Fakat uygulamayı yeni kullanmaya başlayanlar birkaç noktada zorluk çekebiliyorlar. Kullanıcıların yabancılık çektiği uygulamalardan birisi de TikTok favorilere video ekleme olduğunu söyleyebiliriz. TikTok’ta favorilere video ekledikten sonra onların bulunması da çok kolaydır. Günde sayısız video paylaşılan bu platformda sevdiğiniz gönderileri mutlaka kaydetmenizi öneriyoruz. Kaydetmediğiniz takdirde o gönderilere bir daha ulaşmanız zor olacaktır. TikTok favori ekleme sayesinde kullanıcılar saklamayı düşündükleri videoları kaydedebilecekler.

Tiktok Favori Videolar

TikTok Favoriler Nedir?

TikTok favoriler nedir, TikTok’ta videolar favorilere nasıl eklenir” konusunu şöyle açıklayabiliriz. Bilindiği üzere TikTok popülerliğini ilan eden platformların başında geliyor. TikTok özellikle dinamik yapısıyla kullanıcıları kendine çok çekiyor. Devamlı yaptığı güncellemelerle popüler olmuştur. TikTok’u popüler yapan uygulamaların başında da favoriler geliyor. TikTok’ta izlemiş olduğunuz videolarını unutmamak adına onları kaydedebilirsiniz. Böylelikle videonuzu dilediğiniz zaman izleme şansına sahip olacaksınız. Ayrıca videoları favorilere eklediğinizde o kişileri takip etmenize de gerek kalmaz.

İlgili içerik: Tiktok Video Sabitleme

TikTok’ta Videolar Favorilere Nasıl Eklenir?

“TikTok’ta videolar favorilere nasıl eklenir” işlemi çok basittir. Videosunu favorilere eklemeyi düşündüğünüz kişiyi takibe almadan videolarını izleme şansına sahip olacaksınız. TikTok üzerinde başkasına ait olan videoları beğendiğiniz için favorilere eklemeyi düşünebilirsiniz. Bunun için videoyu ekran üzerinde basılı tutunuz. Daha sonra karşınıza seçenekler bölümü çıkacak. Seçenekler bölümünden de videonuzu favorilere ekleyebilirsiniz. Aynı kısımda “İlgilenmiyorum” seçeneği de yer alıyor.

İlgili içerik: Tiktok Video Ve İçerik Fikirleri

TikTok Favori Videolar Nerede Görüntülenir?

TikTok favori videolar nerede görüntülenir;

  • Cep telefonlarınızdan öncelikle TikTok mobil uygulamasına giriş yapınız,
  • Uygulamada hesabınız kapanmışsa, bilgilerinizi yeniden girip TikTok hesabınıza girişi sağlayınız,
  • Karşınıza bir ekran gelecek oradan kendi profilinize giriş yapmanız gerekiyor,
  • “Profil düzenle” butonunun olduğu alandan sağ kısımdaki bayrak simgesine giriniz.

Sıraladığımız hususların arkasından karşınıza TikTok favorilerim çıkacak. Karşınıza çıkan seçenekten istediğinizi seçebilirsiniz. TikTok favorilerde olan videoları dilediğiniz kadar izleme olanağına sahipsiniz.

İlgili içerik: Tiktok Videomu Kimler İzledi?

TikTok Favoriler Nasıl Silinir?

TikTok favoriler nasıl silinir” platformla ilgili diğer çok merak edilen konulardandır. TikTok favorilerine eklediğiniz videoları istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Aynı şekilde dilediğiniz zamanda bu uygulamayı favori kısmından kaldırabilirsiniz.

TikTok favori silme işlemi genellikle videodan sıkılan kişiler tarafından tercih edilmektedir. TikTok kullanıcısı sıkıldığı videoyu bir daha görmek istemeyebilir.

Bunun akabinde de TikTok favorileri silme işlemi gerçekleşir. TikTok favorileri silme işlemi aslında çok kolaydır. Fakat TikTok’u yeni kullanmaya başlayanlar bu konuda çok zorlanabilirler. TikTok favorileri silme işlemi için ilk olarak silmeyi düşündüğünüz videoyu bulmalısınız. Videoyu bulduktan sonra onu açınız. Daha sonra sağ kısımdaki menü üzerinde paylaş butonu yer alıyor. O butona basarak videonuzu kolayca kaldırabilirsiniz.

“TikTok favori şarkılar nerede” sorusu da platformu yeni kullanmaya başlayan kullanıcılarca soruluyor. TikTok’ta favori olan şarkılarınızı kaydedip onları tekrar tekrar açıp dinleyebilirsiniz. Beğendiğiniz, sizin için önemli olan şarkıları favorilerinize ekleyebilirsiniz. Böylelikle dilediğiniz zaman onlara ulaşarak şarkınızı dinleyebilirsiniz. TikTok’ta yer alan videoları favorilere ekleyebilmek için öncelikle videoyu açınız. Videoyu açtıktan sonra onun üzerinde parmağınızı basılı olarak tutunuz. Bu işlemin arkasından TikTok favori şarkılar kaydedilmiş olacak. “TikTok favori şarkılar nerede” konusunda da öncelikle “profili düzenle” butonu yanındaki bayrak sembolüne tıklayınız. Bayrak sembolüne tıkladıktan sonra kolayca TikTok şarkı videolarına ulaşabileceksiniz.

Önceki blog: İnstagram Hareketler Yüklenmedi

Sonraki blog: İnstagram Anket Oylaması Nedir?