İnstagram hareketler kısmı yüklenmedi sorunu platform üzerinde çok sık karşımıza çıkıyor. İnstagram hareketler kısmı yüklenmedi hatası popüler uygulamanın başlıca sorunları arasında yer alıyor. Bu konuyla alakalı İnstagram yöneticileri herhangi bir açıklama yapmadılar. Zaman zaman İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi hatası doğal bir sorun haline geldi.

İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi hatası;

  • Hareketler kısmı açılmıyor,
  • Hareketler kısmı yenilenmiyor,
  • Hareketler kısmı yüklenmiyor şeklinde ortaya çıkmaktadır.

Özellikle kullanıcılar, takip ettikleri kişi sayılarını görüntüleyememekten çok şikayetçi oluyorlar. Bahsettiğimiz hatalar günümüzde İnstagram ile ilgili en sık karşılaşılan problemlerdir. İnstagram bu tarz problemlerden çok sıkıldıkları için hatanın nasıl çözüleceğine dair birçok araştırma yapmaktadır.

İnstagram Hareketler Yüklenmiyor

İnstagram Hareket Yüklenemedi Hatası Nedir?

“İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi neden” konusu; dünya genelinde milyarları geçen kullanıcı sayısına sahip platformu ilgilendirmektedir. İnstagram’ın kullanıcı sayısının artmasına bağlı olarak, başına gelen sorunlarda artmaya başladı. İnstagram kullanıcılarının karşılaştıkları problemler; sunuculara aşırı yüklemeden ve server problemlerinden kaynaklanmaktadır.

“İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi” sorunu ortaya çıktığında aslında internet olmadığına dair bir algı oluşabiliyor. Fakat sorunun ortaya çıkması internetle kesinlikle alakalı değildir. Bu durum tamamen kullanıcının uygulamayı kullanışından kaynaklandığını söyleyebiliriz.

İlgili içerik: İnstagram Güncelleme Gelmiyor

İnstagram Hareketler Neden Açılmıyor?

“İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi hatası ya da açılmıyor” durumları birçok sebebe bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. İnstagram hareketler kısmı yüklenememesi konusunu çözebilmek için öncelikle altında yatan durumları öğrenmek gerekiyor. İnternet bağlantısında oluşan problem bu sorunun ortaya çıkmasındaki başlıca etkenlerdendir. İnternet bağlantısı aniden koptuğunda bu sorunda direkt ortaya çıkmaktadır. Onun için İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi hatası ile karşılaştığınızda hemen internetinizin bağlantısını kontrol ediniz.

İnstagram hareketler kısmı yüklenememesi, güncellemelerle alakalı bir sorun olarak da ortaya çıkabiliyor. İnstagram’ı güncelleyip güncellemediğinizi mutlaka kontrol ediniz. Ayrıca önbellek kontrolünü de yapınız. Telefonunuzun önbelleği doluysa böyle bir problemi direkt ortaya çıkarır. Önbellek doluysa onu temizleyip tekrar uygulamayı açınız. Önbelleği temizlediğiniz halde yine İnstagram hareketler yüklenemiyorsa o zaman uygulamayı silip yeniden yükleyiniz.

İlgili içerik: İnstagram Güvenlik Kodu Nasıl Alınır?

İnstagram Hareketler Sorunu Çözümü

“İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi hatası ve çözümü” için aşağıda sıralayacağımız yöntemleri yapabilirsiniz. İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi hatası ve çözümü;

  • Yukarıda bahsettiğimiz gibi İnstagram’ı silip yeniden başlatınız,
  • Telefonu kapatıp telefon kaynaklı problemlerle ilgili çözüm oluşturabilirsiniz. Tarih yanlışsa onu mutlaka düzeltiniz. Boş alanlar var mı yok mu onu kontrol ediniz,
  • Hesabınız platform tarafından cezalandırılmış olabilir. Hakkınızda şikâyet varsa aynı şekilde böyle bir problemin ortaya çıkmasına sebep olur. Etkileşimde çok bulunuyorsanız platform tarafından hesabınıza sınırlama getirilmiş olabilir. Bahsettiğimiz bu durumların olup olmadığını araştırıp ona göre kendinize bir yol haritası oluşturunuz,

İlgili içerik: İnstagram Eylem Engellendi

İnstagram Hareketler Yüklenemedi Sorunu Kendiliğinden Çözülür mü?

“İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi neden” sorusuna yukarıda detaylı şekilde verdik. Bu konuyla alakalı aynı zamanda kendiliğinden düzelir mi hususu da çok merak edilmektedir. İnstagram hareketler yüklenemedi sorunuyla karşılaşan kişiler platforma giriş yapamazlar ve fotoğraf paylaşamazlar. Belirttiğimiz husus ağ hataları ya da uygulamanın güncel olmamasıyla ilgilidir. İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi hatası çözümü için hesap sahibinin bazı işlemler yapması gerekiyor.

İnstagram hareketler kısmı yüklenemedi problemi tek Türkiye’de değil dünya genelinde uygulamayı kullanan kişilerin karşılaştığı bir problemdir. Kendiliğinden çözülecek bir durum olmadığını söyleyebiliriz. Onun için kullanıcının mutlaka sorunun neden kaynaklandığını bulması ona göre çözüm geliştirmesi gerekiyor. Eğer sorun hesap kısıtlamasıyla alakalıysa bunu platform üzerindeki destek kısmından öğrenebilir. Kısıtlamaya neden olan etkenleri ortadan kaldırdıktan sonra İnstagram hareketler yüklenemedi sorunu da ortadan direkt kalkar.

Önceki blog: Tiktok Hediye Fiyatları Kaç TL?

Sonraki blog: TikTok Favori Videolar Nerede?